Пон - Саб 11:30 - 19:30

Blog

Day: May 18, 2023

Блог
Мисија и цели на УВИД

Мисијата на „УВИД“ е да ја популаризира психотерапијата со цел таа да стане општо прифатена можност на патот кон психолошката благосостојба. Исто така, има за

Блог
Историја на Гешталт терапија во Македонија

Првата група која работеше на полето на Гешталт едукацијата во Македонија ја организираа Младен и Надежда Костиќ, специјалисти по медицинска психологија и Гешталт терапевти од

Scroll to Top