Пон - Саб 11:30 - 19:30

Blog

Category: Семинари

Настани
Викенд семинар на тема „Супервизија“

Советувалиште за хумана соработка за едно со УВИД – Центар за едукација и личен развој организираа тридневен викенд семинар на тема „Супервизија“. Семинарот се одржа

Scroll to Top