Пон - Саб 11:30 - 19:30

Викенд семинар на тема „Супервизија“

Советувалиште за хумана соработка за едно со УВИД – Центар за едукација и личен развој организираа тридневен викенд семинар на тема „Супервизија“.

Семинарот се одржа на 5, 6 и 7 мај 2023год. На семинарот учествуваа тренерите од Македонија: д-рБлагица Ризоска-Ваниќ, д-рРозета Паскалиева, Ирена Жунгулова, и тренерот од Србија: Кристина Пота- Радуловиќ.

Голема благодарност до сите учесници кои на свој начин дадоа придонес за убавата атмосфера, едукативните содржини и големата посветеност на едукативниот процес.

Scroll to Top

Сакате да присуствувате на семинарот?

Резервирај го твоето место преку формата подолу