Пон - Саб 11:30 - 19:30

Викенд семинар на тема „Работа со сонови во Гешталт терапија“

Советувалиште за хумана соработка за едно со УВИД – Центар за едукација и личен развој организираа тридневен викенд семинар на тема „Работа со сонови во Гешталт терапијата“.

Семинарот се одржа на 2, 3 и 4 јуни 2023 година.

На семинарот учествуваа тренерите од Македонија: д-рБлагица Ризоска-Ваниќ, д-рРозета Паскалиева, Ирена Жунгулова, и тренерот од Србија: Кристина Пота- Радуловиќ.

Голема благодарност до сите учесници кои на свој начин дадоа придонес за убавата атмосфера, едукативните содржини и големата посветеност на едукативниот процес.

Scroll to Top

Сакате да присуствувате на семинарот?

Резервирај го твоето место преку формата подолу