Пон - Саб 11:30 - 19:30

Едукација за Гешталт терапија во Охрид

3,600.00 ден

Месечно

Групата за личен раст и развој се одржува еднаш неделно по три часа (од 16.30 до 19.30ч).
Во рамките на годишната програма, членовите ќе имаат можност да се стекнат со теоретски знаења за теми од областа на Гешталт терапија, Трансакциска анализа и Системско и семејно советување, како и нивна практична примена преку работа на себе.

Центарот за едукација и личен развој „УВИД“ организира едукација од Гешталт психотерапија во Охрид. Работиме согласно програмата на ЕАГТ. По завршувањето на едукацијата, едукантот добива звање Гешталт психотерапевт сертифициран од Европската Асоцијација за Гешталт Психотерапија, како и сертификат кој е меѓународно признат.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Едукација за Гешталт терапија во Охрид”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top