Пон - Саб 11:30 - 19:30

Индивидуална сеанса

1,500.00 ден

Психотерапијата е пристап кој овозможува решавање на секојдневните животни потешкотии на здравите личности. Психотерапијата може да се примени во сите области на човековото живеење со што се овозможува полесно разрешување на одредени психолошки збиднувања во личноста и во односот со светот кој ја опкружува.

People

Сакаш да разговараш со психолог и да си ја отвориш душата?
Време е конечно да ги отвориш картите и да ги расчистиш работите!
Полето на примена на психотерапијата почнува од проблеми како што се:
– панични напади
– агресивност
– повлеченост, срамежливост и несигурност
– зависност
– осаменост и чувство на вина
– недостаток на самодоверба и незадоволство од себе
– потешкотии во односот со спротивниот пол, љубовни проблеми,
– неадекватен успех на училиште
– разни видови на нарушувања во однесувањето и навиките (напади на бес, ноќно мокрење и сл.)
– деликвентно однесување
– психоневрози (депресии, фобии, разни присилни мисли и стравови)….

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Индивидуална сеанса”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top