Пон - Саб 11:30 - 19:30

Blog

Day: January 22, 2024

Блог
Гешталт психотерапија

Гешталт психотерапијата е сложен психолошки систем, кој го нагласува развојот на самосвесноста и личната одговорност на клиентот.Гешталт терапијата може да се каже дека е „непредвидлива“,

Scroll to Top