Пон - Саб 11:30 - 19:30

Blog

Day: July 15, 2023

Блог
Болеста си оди тогаш кога веќе нема потреба од неа

Некои психотерапевти сметаат дека речиси сите болести во основата имаат психолошка причина. А официјалната медицина званично призна седум болести кај кои главна причина е психолошкиот

Блог
Изменета состојба на свеста – Никола Тесла

Главната работа со која Никола Тесла ја ги шокираше современиците е огромниот број на оргинални идеи, кои Тесла ги генерирал со небјаснива леснотија. И секако,

Scroll to Top