Пон - Саб 11:30 - 19:30

Blog

Tag: сонување

Блог
Работа на сон во Гешталт терапија

Работењето на соништата зазема посебно место во гешталт психотерапијата. С.Фројд рече дека соништата се кралскиот пат до несвесното, а Ф. Перлс (основачот на гешталт психотерапијата)

Scroll to Top