Пон - Саб 11:30 - 19:30

Blog

Tag: психотерапија

Блог
Гешталт психотерапија – холистички пристап

Алтернативен поглед на светот Гешталт психотерапевтите обично се луѓе со алтернативен поглед на светот, неоптоварени со конвенционални пристапи, табуа и норми, луѓе кои не се

Scroll to Top