Пон - Саб 11:30 - 19:30

Blog

Tag: психологија

Блог
Гешталт психотерапија

Гешталт психотерапијата е сложен психолошки систем, кој го нагласува развојот на самосвесноста и личната одговорност на клиентот.Гешталт терапијата може да се каже дека е „непредвидлива“,

Блог
ПАНИЧНИ НАПАДИ

Паничните напади се феномен на полето. Иако овој феномен се манифестира во личното страдање, тој е израз на релациона и социјална структура која не е

Scroll to Top