Пон - Саб 11:30 - 19:30

Blog

Tag: клиент

Блог
Гешталт психотерапија – холистички пристап

Алтернативен поглед на светот Гешталт психотерапевтите обично се луѓе со алтернативен поглед на светот, неоптоварени со конвенционални пристапи, табуа и норми, луѓе кои не се

Блог
Гешталт психотерапија

Гешталт психотерапијата е сложен психолошки систем, кој го нагласува развојот на самосвесноста и личната одговорност на клиентот.Гешталт терапијата може да се каже дека е „непредвидлива“,

Scroll to Top