Пон - Саб 11:30 - 19:30

Blog

Tag: деца

Блог
Адолесценција

Психотерапија и селф во настанување Зборот адолесценција потекнува од латинскиот збор adolescere ,што значи „да порасне“,тоа е преодна фаза на физички и психолошки развој кој

Scroll to Top