Пон - Саб 11:30 - 19:30

Blog

Tag: Гешталт

Блог
Адолесценција

Психотерапија и селф во настанување Зборот адолесценција потекнува од латинскиот збор adolescere ,што значи „да порасне“,тоа е преодна фаза на физички и психолошки развој кој

Блог
ПАНИЧНИ НАПАДИ

Паничните напади се феномен на полето. Иако овој феномен се манифестира во личното страдање, тој е израз на релациона и социјална структура која не е

Scroll to Top